Sakit pinggang

Normal ke sakit pinggang dah padahal baru 4week ? aduii sakit sangat .

21 Balas

Ya sis normal. Saya pernah alami di awal2 pregnant. Tak tentu dibuatnya tapi bykkan bersabar. Sapu i zamzam sambil selawat ya. Insya allah akan berkurang nnt

Normal kot cz sy dr mula preggy lg dh terasa sakit pinggang sampaila skrg dh 37w...tya dok pn dok kt normal je tu cz perubahan hormon

Normal kot , sbb sy mase memang sakit pinggang sangat . Even 6 week ni pon terasa sakitnya

Hati hati sis..sy jatuh sikit je..tp pinggang..perhh..blh tahan sakit nye 😂

Iyaaa. Nanti dah masuk 3rd trimester lg la 😂 Semoga bertabah 🤭

Biasa...rahim tgh nk mengembang utk ruang baby..mnum susu hri2 ye 🤗

Same here. Sakit pinggang tak ley bawak bincang. Padahal baru 11 week

normal tu..nk tdo pon xslesa kan..mcm sy pngng skit ari2 pon skit.aduhai.

4y ago

Sy lum check upt lg sbb period sy sepatut nya 29hb ni..lgpn period sy x teratur setiap bln...tp sy kerap sgt sjak akhir2 ni skit pngan n kat ari2 tu bwah pusat tu...doakn sy ada rezeki ya...sbb sblum ni sy penah bleeding bln 11 aritu..

20w pun masih sakit wak.. 😅 kdg ase pinggang tu da patah 2..

Normal.. Sy da nk 20w pun sakit pinggang.. Lg2 sy berbadan besa