Anak pertama taktahu sgt

Normal ke sakit kat bahagian ari2?? Sy dh 38mggu2hri..

3 Balas

Normal. Kepala baby di bawah dah. kemungkinan dah masuk laluan. sbb tu bila bangun dari baring rasa ngilu atau sakit. rajinkan berjalan, senaman ringan. semoga dipermudahkan bersalin 😊

2y ago

get ready mommy.. tak lama lagi la tu baby nak keluar.. mcm saya 38w4d da bslin

normal. sya rasa mcm tue jg skg . paling sakit bila bangun dr duduk or bangun dr baring & bila angkat kaki nak pakai seluar . berjalan kena ampuh perut .

2y ago

bertabahlah kite sis , 🥲

Normal mommy