25 Weeks

Normal ke sakit di kemaluan belah kiri masa 25 weeks.. Risau lah..

26 Balas

Sy pun sakit area sana kiri kanan, berjln kena pelahan dan masa bgn pun sakit..... Kenapa ya

dia sakit bile nk bangun , berjalan ke sis ? rse mcm ade bnde menekan dkat area situ ?

Kalau nk bangun kdg suruh husb angktkn.. xlrt huhu

Sama,sakit time nak bangun jalan..macam ada benda menekan dekat kemaluan🥲

Baby kt bawah kot.biase Sye akn naikan pungug ke atas bagi baby naik

sy first trimester sampai tgu arini ada alahan kt kemaluan..😅😅

saya pun sama .. sjak kblakangan ni sakit .. makin kerap sakit ..

normal ka klu sakit sblh dada tu,bring b'miring pn sakit.25week

sy pun sama .. kiri kanan sakit .. nk nk bgun lagi sket ..

saya pun nak tanye kenapa akan jadi pedih hulu hati ye ?