Lapar sepanjang masa

Normal ke, pregnant baru 7 weeks tapi perut cepat je rasa lapar ?

11 Balas

Sya dh 2 bln masih blom dpt makan smpai pedih ulu hati sya 😭... X tahu nk mkn apa mkn je sikit dh x mkn satu hari..

Kalau ad selere mkn tu mkn aje . sy dlu dpt je tahu pregnt terus mual n xnk mkn . masuk bulan ke4 baru ad selere .

normal. kalau lapar tu mkn sikit tp secara kerap. boleh tukar snacking dgn fruits and salad.

normal sis . cuba makan sikit tp kerap sis inshaallah dpt atasi rasa lapar tu

sy pun memanjang lapar sis ...smpai dah tk thu nk mkn ap 😅

cepat lapar dan cepat kenyang kan🤣

jadi kt sy skrg.. cpt sgt rasa lapar...

Normal. Lapar smpai menggigil

normal sis..tp cpt rsa knyang kn..sbb prut dh pnuh...ni yg bru nk 2m pun dier pnya lapr x bleh bwak bncang dh..huhu keje lapa je..huhuhu

Normal..