Cepat lapar tapi...

Hai, saya first time pregnant. Nak tanya normal ke kalau baru 5 weeks pregnant tapi kerap rasa lapar. Bila makan baru 2 atau 3 suap dah rasa perut penuh tak boleh nak terima makanan. Sebab pregnant atau sebab angin dalam badan? Boleh ke saya pergi berurut?

2 Balas

normal .make sure mkn kerap dlm portion yg kecil supaya perut tak msuk angin..better hold dlu tuk berurut..nk2 masih fragile lg. kalau nk juga berurut mintk husben urutkan point2 trtntu .mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin

2mo ago

Baik, thank you 👍🏻

normal tu.. perut macam senak.. kena kerap makan, tapi portion kecil.. nak berurut time pregnant ni kena cari org yang memang dalam bidangnya..