Kehamilan 8minggu

Normal ke perut rasa senak.. sebu.. sakit mcm nak berak tapi tk dpt membuang pun.. nak tidur tak selesa.. kadang2 sembelit.. kadang2 cirit 😅

Kehamilan 8mingguGIF
1 Balas

kadang² sembelit, kadang² cirit tu amatlah normal hehe. tu semua simptom awal² pregnancy. kena monitor je sis, selagi x sakit yg teramat @ kluar darah, InsyaAllah ok je tu.. 🤗

2y ago

haha ha'aah tu pun biasa sis. sis rasa lapar je, kalau saya kenyang setiap masa. tahu² dah melepek sbb bdn xde tenaga, tp perut mmg x rasa lapar langsung. tu semua pembawakan bby.. normal jee hehe