Normal ke awal kehamilan minggu ke 3/4 perut kembung dan sakit mcm sengugut tu kadang2?

Rasa perut penuh semacam. Kadang sebu senak x selesa rasa#firstbaby #ingintahu #1stimemom

1 Balas

1st of all, congrats puan. 2nd, yes its normal. Baby nak melekat dkt dinding rahim ibunya. So, jg diri baik2. Jgn angkt benda2 berat. Berhati2 klu lakukan apa2. Stay safe Stay healthy #TAPSupermoms #TAPactiveusers

3y ago

😍 Alhamdulilah xdela risau sngat jdinya... baikk Terima kasih atas nasihat💕