Upt negatif and ada tanda hamil . tak normal kan?

Normal ke perut rasa macam senak , and rasa benda bergerak , dalam masa yang masa period tak pernah miss tp dlam 3 hari shja , drah hari prtma je byk , 2,3 dh skit . dh byk bulan darah period macam ini . rasa juga alahan hamil . tak normal kan ? #pleasehelp

5 Balas

sama kes macam saya period 3 hari je setiap bulan,alahan xda langsung,check up negatif,risau takot ada masalh lain,g klinik scan tau2 dh ngandung 4 bulan...lepas tau ngandung baru period stop....jd lebih baik buat pemeriksaan d klinik untk kepastian....

1y ago

mksudnya stiap blan awk dtg priod ke dlm 3 ary cmtu? bole ke priod dlam msa yg sma prgnnt