Pregnant 37week (FirstMom)

Normal ke? Perut mengeras kejap² dan sakit pinggang (berdenyut seakan mencucuk) tapi tiada tanda lain cnthnya keluar apa² lendir or darah. Tapi di bawah perut sakit. Kita nak kena pergi hospital terus atau stay dirumah sehingga keluar tanda? Sudah 2 hari tak boleh tidur disebabkan perut mengeras

5 Balas

sama dgn Sya tpi Sya 38week 5day dari pagi Smpai ke malam ni perut mengeras sakit bagian bawah perut macam senggugut tu

contraction palsu kot..cuba monitor kalau makin kerap kne g hospital trus..

Bestnya..sye 38w ni pun da xsabar2 nak jumpa baby..tpi still xde tanda2 lagi..

10mo ago

Last minit doktr dtng pulak. dia bagi pilihan untk stay atau balik. Huhuhu. memang pilih balik dulu sbb baru 1cm. Lagipon rumah tak jauh

If apa yang awak rasa tu luar daripada kebiasaan, pergi hospital ya.

10mo ago

Alhamdulillah. Takpe awak. Yang penting ada di hospital dan pantauan daripada doktor. Semoga dipermudahkan urusan 🌹

Normal awak