perut berangin

normal ke perut berangin sblm mkn & slps mkn ..kdg xselesa dibuatnye..kdg jgk terpksa muntah utk melegakan..ada yg bole share experience cmni..13weeks pregnant

1 Balas

sy dari 7weeks sampai sekarang 14weeks perut still berangin. dah makan pun macam tu juga. kena paksa sendawa. kalau tak, rasa tak selesa. tapi tu lah.. bila sendawa, muntah pun akan keluar sekali. huhu. layan je alahan macam ni. yang penting baby kat dalam sihat. 🤗