Sakit perut

Pregnant 13weeks sakit perut mcm berangin kembung perut, normal tak ? And mcm mana korang atasi ? Makan gaviscon ke ? And adakah sebab saya mkn laksa bertambah tambah jadi mcm ni ?

2 Balas

apa yg kita makan ni semua kena berpada2 awak. jgn makan berlebihan. nak makan laksa xde masalah. cuma jgn la berlebihan. sama juga dgn makanan lain☺️

Normal. Saya sampai 15 weeks baru start ok sikit. Saya amek gaviscon.. Max boleh amek 4 kali shari je.

1y ago

Now dh hilang dh sakit. Adakah sebab mkn petai ye ?