Minum air gula

Normal ke pening lepas minum air gula ni? Haihhh pening nauu 😩

12 Balas

saya masuk nie dah kali kedua minum airgula , saya ada tengok youtube nak bagi kurang pening atau muntah lepas minum air gula minum air sejuk , saya dah try , untuk kali kedua memang menjadi , saya tak muntah dan kurang pening lepas minum air sejuk , make sure pagi tu bawak sebotol air sejuk ke klinik. lepas minum air gula tu terus minum air sejuk cepat ii . semoga bermanfaat ya ibu ii sekalian 😘

3y ago

Masa sy pn nurse tak bagi minum air lepas minum air gula.

normal, sy siap bawa balm , nk hidu bau segar2.. sbb minggu tu sy mabuk2.. melepet juga nk tunggu lg 2 jam nk cek darah. Tau mcm tu, sy bawa keta sendiri tido dlm kereta 🤣 ni tak, melepet kt kerusi klinik. Hadaplah... 😅

biasa tu sis, badan kita tak biasa terima tu yg pening. saya haritu habis segelas terus pening macam nak pitam, jalan selangkah dua terus muntah. yela dgn puasa dari malam pastu ttbe minum air gula kan

3mo ago

Ada tips tak Saya repeat Kali ke 2..yg 1st Sama berpeluh Rasa nk pitam then terus mual muntah..kbtln Sy Masih Ada alahan kdg MCM angin gastrik..mkn apa pun muntah

normal.. lg2 yg jnis tak mnum manis sgt.. mmg pening, loya. semua ade la.. dh la alahan truk juga.. nk muntah pon tahan je.. kang kalau muntah kena mnum smle..

sama la sis sy pun lepas minum air gula pening sangat macam nk termuntah pun ada , tp nasib tahan lagi

saya bru minum semalam.. Alhamdulillah xde rasa pening atau muntah #29week

saya pn bru balik dri klinik mnum air gula.. jdi tk lalu nk mkn pulak

normal sis..sbb manis msuk dlm bdan kan dgn perut kosong

normal sis. try bau minyak angin utk kurgkn pening

sis dah berape minggu?