payudara gatal

Normal ke payudara gatal lagi2 bahagian puting .. gatal ya amat 😭 pahtu sekeliling payudara ada nampak macam urat2 normal ke ?? Ples jawab 😭

4 Balas

perubahan hormon.. boleh cuci bersih2 & sapu losyen pelembab yg sesuai.jgn biar kulit terlalu kering or berpeluh.

Normal.. Mmg mcm tu.. Tp jgn garu la nanti luke pulak.. Urat tu mmg akan nmpak sy punya nampak la biru2 urat tu.. Hehe

4y ago

betol...tpi tak lama pun rse gatal beberapa hari...

payudara sy pun ada jugak gatal2..tp xda la kerap... kdg2 saja..xtau knp....

xtahu pulak sbb xpernah jd. pembawakan budak kot.