Payudara gatal

Saya nk tanya pendapat akk smua kenapa payudara gatal dkat puting dua2 ?

1 Balas

area puting nak membesar dan warna makin gelap. sama macam kawasan perut. bila nak membesar, dia akan rasa gatal2. normal ketika mengandung. boleh sapu krim untuk kurangkan rasa tak selesa.

3y ago

yeke. nti next checkup dkt KK inform nurse. diorg boleh cek dn confirmkan. masa saya awal2 mngandung, nurse cek bahagian payudara, alhamdulillah xde apa2.