Najis bayi warna hijau lumut

Hi ibu. Nak tanya, normal ke najis baby wrna hijau lumut ? Baby minum susu fm since lahir lg. skrg dah 2 bulan lebih. Baby minum susu nanpro since lahir, dulu okay najis cantik ke wrna kuning, bila baby dah masuk 2 bulan dia jd wrna hijau lumut. Skrg baby dah 2 bulan 23hari.

3 Balas

Hi . Nak tanya jugak . Skg najis anak dh ok ke ? Saya pon sama mcm awak . Dulu elok je warna kuning. Masuk 2 bulan dia jadi hijau lumut . Sampai skg. Dah 3 bulan umur baby..

Hi, nak tanya baby okay ke skrg? Sebab anak saya pun 2 bulan lebih and sama mcm situasi baby awak tu. Skrg najis baby awak still hijau lumut ke?

maybe sbb kandungan susu ada zat besi. Seingat saya nurse kata ok

1y ago

Oh yeke. Trima kasih.