sakit badan2 dan kaki

normal ke mommy2 trimister ke 3 sakit2 badan dan kaki smpai nak bangun pun x boleh? macam baru kena pukul

2 Balas

bagi saya normal kalau sakit. and level sakit tu just pada tahap susah nak bangun bukan tahap tak boleh bangun. if rasa tahap kesakitan tu melampau and terlalu sakit sehingga tak boleh gerak minta suami bawa hospital ya puan

Lain macam tu. Sekarang boleh bangun tak? Kalau tak boleh, call ambulans.