36 minggu 2 hari

Normal ke mlm" perut mengeras n bila mengeras tu trus rse nk kncing plus sakit pinggang bawah dkt blkg n sakit perut bhgian bwah....sakit pulak tgh" mengeras tu nk boleh ke bgun pergi kncingg😅

1 Balas

normal je kot, biasa time2 cmni mmg baby salu mengeras, kerap kencing, cirit smua ada lah 😂 kalau rasa xsedap hati atau sakit sgt better pegi hospital terus awak. awk pantau tanda2 nak bersalin juga. selamat bersalin moga dipermudahkan ❤️

1y ago

iye laa...cirit laa, smpai x sempat"...thank u for your sharing