Perut mengeras dan sakit bawah perut

First time mummy selalu rasa perut mengeras n sakit bawah perut tak? 19 weeks lepastu tak larat pergi kerja mc hmm. Nak mc memikir org tempat kerja. Aihh normal ke sakit tu n mengeras. Kalau pergi clinic doc anggap mengada x?

3 Balas

try pegi je klinik , nurse yg jaga Sy selalu pesan kalau perut mengeras pegi je hospital cepat ii . Sy skrng 19 weeks jgk, awal ii dulu je selalu cramp perut tpi sikit ii je pegi swasta kata normal je , skrng xde dh cramp ii .

1y ago

Alhamdulillah,xda apa ii

itu memang akan berlaku.. kerana bayi dan rahim kita akan membesar bila memasuki kandungan 19 minggu... 😊

normal tu.