hi ni normal ke 🥲 sebb baru 6 minggu lepastu kerap sakit belah kanan

normal ke mcm ni tolong 🥲🥲🥲🥲 baru je keluar tadi spotting sikit² kejap sakit belah kanan je 🥲 tkpernah mcm ni sebb masa baby firsst tkde mcm ni spot mcm ni pun tkde

hi ni normal ke 🥲 sebb baru 6 minggu lepastu kerap sakit belah kanan
7 Balas

Masa saya 6 weeks pun keluar spotting brownish. Lg byk dari ni. Pergi kk scan baru nampak kantung n kena repeat scan lg 2 minggu. Sepanjang tu saya bedrest je n kdg2 ada keluar jgk spotting tp saya biar je as long dia tak berubah to fresh blood sbb doc kata kalau keluar darah baru pergi klinik semula. Alhamdulillah after 2 weeks scan dah dgr heartbeat. Saya syorkan sis pergi klinik. At least dpt mc utk rehat n boleh detect apa2 masalah awal2 ni.

2y ago

alhamdulillah rezeki awak...jaga diri awal2 kehamilan ya...

Tahun lepas sy mcmni.. pagi tu lepas bresfes dia dtg sakit mcm snggugut sebelah kanan smpi kaki kanan.. kandungan luar rahim, jgn biar ye puan, pegi hspital segera ye.

2y ago

sama la kita saya buang kanan 10/9/22 😔

Nak tnya sy pun ada sakit belah kanan juga tapi on off xde bleeding tanda2 sebelum bleeding tu apa ye dan masatu sis berapa weeks?

sy mcmni juga, tp extopic....better pegi hospital y blh scan dr bwh.

Sama mcm sy keluar cmni.. Kejap LG nk g klinik check

pegi hosp dktr akan buat scan transvagina...

saya pun tgh sakit belah kanan dia on off .

2y ago

awak dah jumpa doc ke scan tapi saya nasihat pergi la klinik pakar wanita dan boleh dipercayai