Pening dan sakit kepala

Hi, normal ke masa preggy ni sakit kepala? Bangun tidur kadang2 sakit, nk cakap tidur banyak jam atau tidur lewat ke, normal hours je i tido😌 tahap sakit tu taklah teruk, tapi still terasa haa mcm tu

5 Balas

Sama. Sblum ni malam2 memang badan panas mcm nk demam. Risau suami😂 tapi xberpeluh dan kadang2 luaran xpanas pun hanya bila sentuh body memang panas

2y ago

sma...😅hsbnd sy ckp pun bdn sy hangat dri biasa...terutama tpak tngan n tapak kki..

Saya pakej dengan panas badan sekali 😭

Sama la sy pun kerap sakit kepala

normal sis...sy pun mcm tu skrg

normal sis