sakit kepala

Normal ke kalau baru pregnant kita sakit kepala teruk . Saya sebelum tidur sakit kepala sangat2 , bangun tidur pun sama juga . Saya baru check BP saya bawah 100 . Perlu ke saya pergi klinik ? ( Sebelum saya pregnant pun memang saya BP rendah )

2 Balas

Sakit kepala normal. Saya pun bp rendah masa pregnant, x pregnant pun bp memang rendah jugak.

5y ago

Tak. Sebab bp saya rendah saya tak rasa apa. Cuma kadang2 je sakit kepala. Tapi sakit kepala tu normal. Sedangkan kita haid pun sakit kepala, ni kan pula tak haid berbulan2 kan hehehe

Normal tu sis sakit kepala masa hamil.. Kalau kerap sgt, better consult dgn doktor