39minggu 3hari perut mengeras

normal ke malam je perut mengeras sakit ari ari ? tapi siang takde pulak . tiga pathari dah malam je kerap mengeras , siang biasa je

3 Balas

Klau mcm sy mngndung ank first mse tu 38w, dia sakit memulas dlm kul3pagi gitu, bercmpor ngn mngeras, sakit kt ari2.. Dlm kul5 gitu dia hilang sakit tu.. Siang hari elok xsakkt apa.. 3hari berturut2 la.. Ingtkn normal sjaa.. Mlm yg last tu sakit xbenti mkin kerap mkin sakit.. Terus g hosp.. Cek jalan da 10cm..cuba sy nasihatkn klau sakit mengeras lama pastu berulang hari.. Klau rase xsdap ati.. Ppegi jer hosp.. Sbb lain org lain pengalaman xsme.. Mngkin stngah org anggap normal.. Tpi kite xtau tkut sebaliknya...😊

5mo ago

Sama2😘

Sya gitu ah. 3 hri gk gitu. Mlm ja jd. Siang xda. Lps 3 hri jd gitu bru ad tnda2. 2 hri lps tu 38w, bersalin la. Tp nasihat sya klau ada tnda cept p hospital sbb sya baby berak dlm perut. Mmg yg 3 hri tu mlm ja jd memulas gila2 la sakit sngt2 tp xda contraction selang2. Dia direct selama beberapa jam, pstu hlg. Esok mlm gitu gk.

Normal je tu masi false contraction…