Bersama masa Hamil

Normal ke lepas bersama keluar darah mcm ni? Kandungan saya dah 23week

Bersama masa Hamil
8 Balas

jika alami mcm ni better pergi jumpa doc asap.. dikhuatiri tanda awal tuk alami keguguran..atau alami mslh uri bwh... buat smntra waktu ni .better puan n husband puasa dr bersama supaya tidak berlaku yg memudaratkan..please pergi hsptl asap dptkan rawatan kadar segera..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

sya dulu masih awal cakap kat suami jgn awal sanggat nanti lain jadi dah masuk 5 bulan baru sya bersama itu takut rasa tapi ok lah tak tu sanggt lah

bagi saya tak normal. sbb banyak sangat darah nye. doc pernah cakap, kalau nak bersama kena tugu 28w. risau rahim tak kuat lagi

tak pernah pulak sis bersama 23 minggu keluar mcm nie lebih baik pergi hospital atau jgn bersama dulu

sya 25 mggu bersama suami ok je sya cakap kat suami jgn kasar sanggat

x normal ye klu kuar darah..pe2 pn kne rujuk doc

Risau placenta previa. Rujuk dktr ya.

Xnormal..boleh terus pergi pac