baby kick

Normal ke kndungan 29week ni baby kerap tendang dkt bawah yg buatkn kita nk tkencing je..padahal kencing pun tak banyak..sikit je..

8 Balas

Kalau 29 week maybe tu kepala baby yg tekan 😆 orang kata kalau rambut dia lebat lagi lah kuat rasa kita nak kencing. Kaki pulak dah menendang2 tulang rusuk 🥴

normal sis.. sy start wk25 hr tu dh slalu rase nk kencing ble kene tendang ngan baby kt stgh tmpt..

Normal sis.. Bayi akan kerap menekan pundi kencing kita.. ☺️

Sye tengah lalui skrg ni🤭🤭 #preg 29weeks ++

normal sis...

Normal 😊

Normal sis

Normal