kurang gerak waktu siang

normal ke klau 23week bby kurang gerak waktu siang. tp mlm bby aktif

36 Balas

Normal rasanya. Sama mcm saya. Dah masuk 30week. Nak kira gerak dia smpai kena kejut baru gerak. Bila dah settle cukup 10 gerakkan lps magrib dia punya aktif smpai xboleh nk fokus tgk tv bawak ke pagi aktifnya 😊 Biasanya klau nak suruh dia bangun. Cari masa baring mengiring smpai usap perut. Time tulah dia kick kita. Cpt2 tick 😀. Skrg ni dah makin lama dia aktif siang tp xselalu.