baby kurang gerak waktu siang normal kah tidak ??

Baby kurang gerak waktu siang...risau pula kadang2 di buatnya.. normal ka ?? Usia kndungan 31weeks 3day

3 Balas

mcm cya ada waktu dy aktif siang ada waktu x tpi cya kacau² perut nak bangunkn dy smpai cukup 10 gerakan...dn kna prhatikan kn jga mlm dy akan gerak sndiri atau x..klo cya wktu dy kurng gerak siang kacau perut dn mlm nya dy gerak sndiri...tpi klo mlm pun sis yg kena kacau dy dulu baik sis jumpa doktor trus.....

sya 30 week Siang mlm aktif awak

Malam dia aktif tak sis?