Upt Double Line saya nak tanya kena tunggu berapa lama untuk scan atau walk in kk buka buku pink? Tq

Normal ke ketika bersin , perut seperti tertarik,sakit ?

Upt Double Line
saya nak tanya kena tunggu berapa lama untuk scan atau walk in kk buka buku pink? Tq
1 Balas

pg klinik swasta dlu utk scan masa 8w and above. below than that mmg x nmpk kantung or janin lagi. nnti mula jadi risau lps tu overthinking. so bila dh 8w nnti bru pg scan. lps dh scan, dh nmpk bby + kantung bru pg or call kk dlu utk appointment buku pink. kalau masa scan x nmpk lgi, repeat lgi sampai nmpk.

2y ago

baik ... tq sis🥰