kesan amik darah

normal ke kesan lepas amik dah 4 hari ada kesan macam ni

kesan amik darah
34 Balas

Normal jee sistar. Sye urat mmg halus sikit and depends on org yang amik darah tu. Kalau die x berapa pandai begini la kejadian dia. Sye pulak everymonth check up amik darah. Dah lali dah sangat huhuhu

3y ago

semoga semuanya dipermudahkannya🤍

Biasa selepas nurse ambl drah. Kita kna tekan kapas dekat tmpt yg dicucuk tu dlm 3 mint cmtu bru xjd lebam..jgn terus buang kapas tu. Nurse yg bgthu. Sy pun try memg berkesan.

Normal je. Tuam dgn ais. Sy pun sejenis tak boleh kena jarum, kdg2 tu mintak sendiri nurse yg pandai cari urat sebab tahu dah kalau salah cucuk mmg lebam seminggu dua..

3y ago

terima kasih atas tipsnya 💕💕

Normal sis. Sy selalu kalau ambil darah kadang2 ada bekas kadang2 tiada bekas. Sbb nurse berbeza2 kalau yg tiada bekas tu kira nurse tu pro lah bg sy 😂

3y ago

Tulah 😆biasanya kalau lebam ni ada salah teknik sikit

Normal. Sya sampai no feeling dah 😂 Malah nurse pernah lagi silap cucuk sya dekat 10 kali, tetap xda perasaan dah #TAPActiveUser #TAPActiveUsers

3y ago

Ya.. Tapi gitu la cubaan nya seorg bakal ibu..

sy teruk lagi sis kesan getah sarung tgn dia ikat lagi abis biru..mule2 ambik darah.ambik darah bulan kedua kurang dah...

3y ago

sakit ya amat .tertarik kulit PON ada..tpi tahan jelaa

Saya pernah jadi lebam mcm ni.. lelama hilang.. dont worry.. mungkin masa proses ambik darah sis kurang lancar..

3y ago

Sama²

saya kesan jarum hrtu msh trsa skit dh nk msk sminggu.. hrtu kesan jrum msk air dlm bdn msh trsa skit dkt urat..

3y ago

Amin trma ksh sis bgtu juga dgn sis

sy tiap kali ambil darah msti lebam normal dah bg sy sbb misi selalu xjmpa urat.bila nk suntik ambil darah..

allahu. normal. tgk gmbar ni, teringat rasa mcmna nurse tu ambik darah ya ampun 🤦‍♀ meremang adoi.

3y ago

terima kasih mummy sbb menjawab❤️💕