Epidural . Bagus ke tak

Ibu mommy kat sini boleh share tak pengalaman amik epidural? Patut ke x saya amik? Ada kesan x lepas tu

1 Balas

Saya rasa, utk next bersalin, saya nak epidural sebab saya tak tahan sakit . Bersalin hari tu, dah 5 cm pun saya dah panik dan tak reti 1st baby), rezki saya kena emergency czer sbb denyut jantung baby lemah. Memang nak sangat normal, tp dah setkan diri redha utk czer sbb dah dengar bisik2 nurse yg denyut jantung baby lemah.

2y ago

Achu eina: ok tu.. insya Allah 😊 kawan saya ambil epidural juga bersalin normal, kurang setahun bersalin , dah main bola jaring 😅