Pening kepala

Normal ke kerap sakit kepala bila 2nd trimester ni? Now sy dah 16 weeks. Tp boleh dikatakan tiap hato sakit kepala. Anyone ada the same symptoms tak?

9 Balas

Saya sakit kepala dri week 13, skrng dah week 17. dah dua kali checkup sbb dah 4minggu sakitnye hari2, mula2 Dr kata dlm darah ada bateria. Pastu Dr suruh kerap makan tapi mkn sikit(kira kita yg pening ni masuk angin). Dr ada bagi ubat veloxin. Then Dr kata kena makan calsium, vitamin C n minyak ikan. Baby dah amek zat2 ibu, ibu kena kerap makan. tapi kdg2 kita xsempat nk mkn setiap masa so boleh amek vitamin tambahan. saya pun baru nak cuba beli vitamin Dr suruh kemarin, harap2 dpt hilang pening dah sebulan dah 😭😭😭😭

1y ago

Betul sis. Kita dah kerap makan pun still sakit kepala tu tak hilang. Minum air banyak2 pun still sama je. Ubat veloxin tu mmg specially utk sakit kepala ke sis? Nanti sy cuba utk beli supplement vitamin2 tambahan