Migraine/sakit kepala

ada tak mommies sini yg selalu kena migraine/sakit kepala masa pregnant? Sy masuk trimester 2 ni hampir tiap hari sakit kepala.. ? normal ke tak ya?

2 Balas

Saya pon slalu mcm tu. Migraine. Klu bahang sgt cuaca kat luar. Start la sakit kepala. Biasa saya minum air masak bnyk2 je. Mmg saya kne sentiasa ada depan kipas. Walau ada aircond. Cuaca skrg panas terik.

5y ago

Mmg cuaca terik sgt skrg ni

sy pun salu sakit kepala bila da masuk trimester ke 2 ni...migrain sampai urat kt kepala timbul...telan jugak la panadol sbijik, tp x tahan jugak. 2 hari baru ok..

4y ago

yg bulat2 tulis paracetamol tu..klu pegi klinik gov dpt la☺️