Keputihan

Normal ke keputihan sepanjang pregnant ?

8 Balas

Nurse saya ajar jgn guna panty liner sbb panty liner kurang menyerap mcm stay on top je guna pad cari la yg ultra slim ke sbb pad menyerap

Normal je asal xbau&wrn kuning..tp sy pon masa 7weeks keputihn sya cek docter jer sbb sy x selesa doct bg ubat mskkn miss v

Normal kalau tak menggatalkan, tak bertukar warna dan tak penuh panti awk. Setakat sikit2 warna putih tu normal.

Kalau biasa normal...klau kuning2 gatal2 elok bg tau doc... Nnti die amik sampel cek

Normal. Tapi kalau terlalu banyak, gatal2, tu tak normal.

Normal asalkan tidak berwarna pelik mcm hijau dan berbau..

x normal klau ade keputihan yg byk,gatal n brbau..

5y ago

Alhamdulilah setakat ni keputihan sikit dan tidak berbau . Cuma rasa tak selesa hehe , pengalaman pertama pregnant

Kerap tukar pantiliner yee