Kandungan 6w1d

Normal ke kat bahagian ari2 ni berdenyut..kadang2 dan sekejap je

2 Balas

normal sis...sy awl² kandungan tu cramp dia sakit sngt..ingt kan nak period sy biar je la selma 4 hari tu last2 x dtg jg sy try la cek tengahari tu tup² double line alhamdulillah...lps tu sy g klinik swasta cek tuk kompm kan kandungan skli doktr cek kencing,rupanya kotor skit kncing sy..terus dktr bg ubat ural n antibiotik,leps mkan tu alhamdulillah dah x sakit...tp ade je berdenyut² tp x lama mcm yg awl² dulu...

normal.. cz baby sedang membentuk