Spotting warna merah jambu normal?

Kandungan baru 6 minggu, ada spotting tapi kadang2 je ada dan skrang dah masuk hari ke 3 spotting yang sekejap ada sekejap takde. Ini normal ke?

1 Balas

jika alami spotting even setitik shj ia adalah tidak normal..prlu ke hsptl kadar segera tuk dptkn rawatan .. dkhuatiri tnda awal tuk alami keguguran..maybe pd org lain bukan alami keguguran .tp pd kita sebaliknya .jd sebaiknya pergi dptkn rawatan kadar segera...at least doc dpt bg rwtn spttnya...mg dpmudahkan segalanya..aamiin