masih rasa loya walaupun dah 16w1d

normal ke kalo 16w masih rasa loya terutama slps mkn & kurang selera mkn..#ingintahu #pleasehelp

7 Balas

1st baby dulu saya muntah, tak boleh makan sampai bersalin. 😂 Second baby ni 16w masih lagi muntah2 jugak. We can do this sis!!

normal sis..Saya pun macamtuu jugaa sampai 18w baru selera makan mula ada itupun tekak maseh xbolee terima sesetengah makanan

Normal… sy sampai dah bersalin baru ok. Baru boleh mkn mcm. Dah x ada muntah loya2.

Normal. Ad org smpai trimester ke-3 masih x hilang. Stiap org lain2 symptom dy

normal kot.. setiap org tak sama.. saya loya smpai 18w.

normal . depends ikut org

normal tu awak