Baby gerak

Normal ke kalau weeks 20 ni kurang rasa baby gerak ?? Selalunya bila boleh rasa baby aktif macam orang lain yaa ?? #anakpertama

10 Balas

Sy dah 22w pun baby takde aktif mana sis. Sbb biasanya tulang baby masih lembut. Dia gerak je cuma kita je rasa tak rasa. Nanti dah nak masuk 26w biasanya baru dia betul2 aktif.

Normal sis, sebab baby kecik n still banyak ruang, dia bergerak je, cuma tak rase, nanti dah 25w keatas baru kuat sikit tapi kalau risau boleh jumpa doctor ya

normally dalam 26weeks keatas. doc saya pun bagitahu benda tuh, lagi lagi anak sulung. doc suruh saya kira bila kandungan dah 26weeks keatas.

Normal pada pendapat saya. Saya pun macam tu. 28 weeks, masa nurse suruh kira gerakan baby tu pun, saya tak rasa sangat

Sy third trimester bru rase baby active sgt, sampai sakit2 kulit perut dibuatnya 😅

Saya pun risau dah 20weekmcm langsung teda rasa gerak

Sye 23 week dh tendang gerak2 ank kedua cepat plak

Sy 20w dh rasa baby gerak, lps cucuk kancing gigi

2y ago

Sama la lepas cucuk kancing gigi 20 weeks ni makin menjadi ii dy bergerak .first baby tu jdi happy

sy pun sma 20week, kdg active kdg xrsa sgt..

sya 20weeks bru ada kick,,tpi slow....