keluar air awal kehamilan

normal ke kalau tiba2 keluar air dari kemaluan? sy baru 4 bulan 1 minggu. x de sakit pada kemaluan atau perut. cuma ada gatal2 sikit dekat miss V. selalu ada keputihan yg berketul2 ?. bila tanya nurse waktu check up dia cakap alahan. cuma jd stress la bila fikir masalah ni.

2 Balas

klu keputihan pn truk berubah warna, berbau & sgt gatal pg lah dptkn rawatan. cuma kna ambik berat msa pembersihan miss V ya pn. cuba bersihkan betul2, kdg2 kita cebok2 biasa je. tpy klu tgk betul kt bibir2 miss V tu ad melekat keputihan . tu yg kna bersihkan tpy slow tkot melecet pulak. sbb yg melekat kt bibir2 miss V tu klu cebok pkai air gitu je x ilang😅. sy dpt tau ni dr doc jugak. rmi yg kurg titik berat pmbersihan miss V ni. mudah kna jgkitan & keputihan yg teruk .kredit to doc yg atnd sy sbb x lokek bg tips n nasihat

4y ago

♥️🌸sma2 awk

Biasa depa amek prhatian jugak sal keputihan ni, klu puan dpt jumpe doc, boleh cakap dgn doc.. sbb puan ada gatal2 kan..tkut jangkitan kuman..

4y ago

betul.. sy takut masalah jangkitan kuman. tp tiap kali check up bgtau nurse. igt next check up nk mnta jumpa doktor. risau jugak sbb benda ni berulang. tq for advice puan 😘