Morning sickness hilang tiba tiba

Normal ke kalau sy hanya morning sickness 2 hari je? Lepas scan dekat klinik terus hilang morning sickness..ke masih terlalu awal? 6w2d

1 Balas

sy mcm ni. morning sickness hilang tiba2. tp pegi scan, alhamdulillah. baby sdh ada heartbeat. takut juga sbnrnya sbb 2 kandungan sblm ni pun mcm ni end up gugur dua2 kandungan tu. skg kandungan ketiga. tp asalkan scan tunjuk semua baik, insyaAllah. semua baik2 saja