Susu warna seakan warna coklat muda

Normal ke kalau susu keluar berwarna coklat muda.. keruh. Sy tgh pregnant 33w.ank ke3. Sy cbe tkan puting belah knan, lubag lain keluar wrna ptih keruh tp ada 1lbg ni keluar coklat muda. Belah kiri pon ok jer.. pregnant sblom ni xpnah jd mcm ni.. btw tiap kli preg memg sy akn kluar air putih(susu) seawal 7bln.

1 Balas

Siapalah suruh tekan puting masa hamil. Kan dah tak tau nak jawab. 😅Bersihkan secara gentle je udah le.