Spotting warna coklat muda

Ni tanda apa ya. Sy baru 5 minggu.

Spotting warna coklat muda
3 Balas

Cik, kalau refer tiktok ke ape , mmg maybe spotting early oregnancy, tp better check up dr so dr boleh advice nk knee bg ubat hormon ke utk kuatkan rahim ke, sbb sye mcm tu laa then sye percye early pregnancy spotting tp bukan rezeki sayaa sye gugur,

9mo ago

Awk pun sama spotting macamni ni sebelum gugur

sy 1st spotting sikit, 2nd spotting banyak sekali. tunggu beberapa minit sekali darah merah keluar. waktu basuh keluar mcm lendir putih. g hosp, lepas cek janin dah tiada terus masuk bilik operation 🥺 baru discharge semalam 😥

sis pergi klinik, saya dulu pernah gugur keluar macam last day punya period, yang warna coklat tu. kalau boleh sis jangan lasak sangat first trimester. tolong jaga, sebab kandungan tak kuat lagi.

9mo ago

tu resiko gugur sis