Minta pendapat

Hi normal ke kalau period lewat 7 hari tapi test upt still -ve , jenis period sebelum mi regular kalau lewat sehari awal atau sehari lambat je…ke macam mana test lagi nanti atau pergi klinik…pinggang sakit perut cramp kadang loya macam tu…

2 Balas

saya pernah sekali lewat period , ingatkan mengandung lagi, rupanya cuma lewat jer,sebab stress juga tuu lewat period

normal. klu ada stress, mkn lebih gula pun blh jd hormon kacau.