Spotting ke ?

Ni ke spotting ? Saya lewat period 7 hari dah , kelmarin keluar macam mi sama setitik je … adakah ini namanya penampelan ya … saya punya perut cramp dan sakit pinggang macam senggugut … pagi saya rasa loya tapi tak muntah … upt masih negetif

Spotting ke ?
9 Balas

ya spotting. tapi spotting apa tu tak tahu lah. kalau pregnant, kira early pregnancy spotting. kalau nak period, kira early menstrual spotting. kalau bukan waktu nak period and tak pregnant, kira intermenstrual spotting. basically semua pun adalah spotting.

just tggu smpi la upt positive.. klu upt awak negative, peg klinik pn kdg Dr x nak scan/klu scan pun x nmpk.. nothing u can do melainkn tggu je.. just mkn je folic acid tu..

Kalau sya selalunya mcm ni tanda nak period.. tapi jarak masa yg singkat.. cthny klur mcm ni pd waktu pagi.. tgh hri dah turun period.

5mo ago

Tapi benda ni semalam pagi jelah , start saya cucu sampai harini bersih je pad saya …

sometimes, coklat² ni darah lama/period nak otw sis. tapi apa2 sis berjaga² je k. semoga ada rezeki buat kita semua. 🤲🏻

5mo ago

Aaminn semoga doa doa baik berbalik kepada awak semua

period awak jenis teratur tak? simptom nak period sama dgn simptom hamil. boleh jadi perubahan hormon pon boleh

5mo ago

waktu berjaga ni.. awak jangan makan makanan org mngdung tk blh mkn. jangan angkt berat atau trlalu aktif..

nak otw period klu mcm nie sis..klu penempelan dia merah muda..yg nie coklat

Tunggu lagi seminggu atau dua minggu untuk buat test

mcm spotting

maybe hormon