2nd trimester

Normal ke kalau nak masuk second trimester dah mula sakit pinggang ?

12 Balas

normal sis , kalau saya pun kekadang sakit pinggang , masa tidur mau bepusing ke Kiri ke kanan pun rasa pinggang tertinggal 😅 . kerap sakit kepala juga bila masuk trimester kedua ni . nasib mood makan dah oke .

Normal, sbb saya haritu sampai pergi klinik check sbb sakit sangat and rasa menyucuk kat perut bahagian kiri. Dr ckp takde apa pun. Baby nk membesar

2y ago

Aah awak, normal.. sakit tu mcm on off kan? Saya pun risau mula mula. Lepas pergi klinik, dr ckp baby nk membesar. So dia akan put pressure sikit.

sama. baru masuk 12 weeks. pinggang belakang mencucuk2 sakit. alahan dah kurang. harap2 semuanya baik2. baca replies kata normal. fuhh.

sye first trimster pon dh tse skit sis🥲.. tp msuk second ni tulng area pungg pulak sakit..adehhh 😅😅😅..

patutla.. sy pun sama sakit pinggang.. nak tarik nafas pun rasa sakit jugak.. harap2 xda apa2 la..

saya pun msuk trimester kedua ni sakit sangat pinggang...kadang nk bangun pun x boleh..

Normal. baby nak membesarkan so memang akan makan ruang hujung2 due lagi terasa..

Banyakkan minum susu ye

normal sis..

normal