spotting 8 minggu lebih

normal ke kalau keluar spotting setitik dua masa 8 minggu kehamilan ni?

4 Balas

tak normal .better g jumpa doc n chck.. sbb dkhuatiri tanda awl tuk alami miscarriage..ada org kata normal ..tp depends pd bdn seseorang..kekdg sbb rahim kita tak kuat blh sbbkn kita alami spotting .jd the best way better jumpa doc asap..mg dpmudahkan segalanya .aamiin

klu ikutkan xnormal, tp hari tu sy ada jgk spotting msa 8weeks twice itu pun after intercourse..so far doc kata xde mslh as long takde bleeding mcm haid..better g klinik cek dulu sis

tak normal.. kna pantau dgn doctor.

better jumpa doc terus sis