SPOTTING 8 days

10 weeks pregnant. Normal ke kalau keluar darah dah 8 hari . spotting tapi sikit n tak banyak sangat. #pleasehelp

1 Balas

kalau spotting, bleeding dan seangkatan dengannya time pregnant, kena terus ke hospital bahagian kecemasan 🤗 kalau ada kecemasan bahagian ibu dan anak, terus ke situ. sikit atau banyak memang kena gi check di hospital untuk rawatan lanjut. awal dulu saya pun sikit2, tapi akhirnya gugur 🤗 better gi ya

2y ago

Doctor tkda cakap tp mlm sebelum bleeding tu sy ada angkat benda berat