kandungan

normal ke kalau frst baby 18/19 weeks xrse tndangan lg ?? ad org ckp , bby frst biasanya 30 mggu ke atas bru rse tendangan bby 🥲

15 Balas

20 minggu. kdg klu ta perasan mmg ta perasan especially byk gerak

sy 17mggu dah terasa tendangan kali pertama. ikut pada org kot.

Awal lg sis. Sy dpt rasa gerak tu pun manja2 dlm 23weeks dlu

20w above normally. Tp ada je yg awal..tp tu atas bdn masing2

2y ago

sy pn ad dgr mcm tu jugakk . normally 20/22 weeks mcm tu . risau jugk sbb kite xde pngalaman . skrg pn asyik cramp kaki dgn lenguhh pnggung

30w tu menipu sangat sis. kiraan baby pun 28w dh kena amek