Lewat period 28 hari

Hai semua, saya dah lewat period 28 hari tapi seminggu lepas saya ada bengkak breast and perut cramp belah kiri. Ingatkan nak period tapi tak datang pun. Plus keputihan saya semakin berwarna putih susu. Tandanya apa ya? Ada tak pengalaman macam ni. Btw cek upt minggu lepas negative lagi. Minggu ni tak check lagi. #bantusharing

8 Balas

Sy dah pun selamat bersalin 12/1/23... simptom Sy yg boleh tau pregnant,xdatang bulan dalam masa sebulan je, pastu tetek bengkak ,mula tu sebelah je ,lepas selang sehari bengkak smpai 2 belah, sakit sangat2 macam bengkak susu tu. . seminggu sebelum tu siap g check klinik swasta ,kantung pun xnampak, buat test upt yg murah tu ,naik 1 Line jek... last2 beli clear blue saja2 aja gatal nak check tiba2 naik double line ..syukur Alhamdulillah husband sampai menangis nangis Laa...skrg dah 3bulan 3 hari da anak sulung kami ..

semoga ada happy news utk sis❤️ sy pun camtu bulan 1 66 hari x period, buat upt semua negative, g scan doc ckp rahim menebal.. tiba2 bulan 2 period😭 skrg pun tengah alami benda sama lg, dah 57 hari delayed, breast dah 2 minggu bengkak sakit, perut cramp segala, check upt 2 hari lepas negative lagi😭😭 dah 1y4m ttc

1y ago

Aminnn ya rabal alamin

Cuba buat upt test lagi sekali. If negative, you need to check at nearby clinic. Bcs ade je upt negative but pregnant. Hcg badan kita lain2, so better go to clinic for a better result 👍🏻

kalau risau pergi je buat bhcg kat klinik. ada je yang pregnant tapi upt negative

1y ago

Klinik siti tu kita nak cakap kita nak buat test apa ye ? Apa procedure dia check ? Ada masuk alatan atau hanya scan perut ?

check dulu upt sis..moga sis pregnant..amiin

1y ago

Tak sempat nak cek upt sis. Datang period semalam

tahu ke bila tarikh ovulasi?

cek upt

kdg tu hormon

1y ago

Itula hormon saya terganggu lately ni. Saya dah pun period sis