Hi

Normal ke kalau dah masuk weeks ke 30 malam susah nak tidur? Tapi bila siang mengantuk yang amat. Ada petua tak? Sebab tgh bekerja asyik mengantuk jeh. Tapi bila malam tutup mata pun susag

2 Balas

hehe kalau malam xblh tido.. mesti siang ngntuk sis... sbb bdn x ckup tido x ckup rehat... erm.. mybe ssh tido tu sbb bdn dah x selesa bby dah besar.. mybe sis kne cari tips posis tido yg selesa.. n jgn mkn berat malam... elakkan susu sebelum tido

Same here.. 33w.. ssh betul nak lelapkan mata mlm².. bila pagi mulalah penat nak bangun.. kt tmpt kerja mengantuk, minum kopi pn tak jalan..