Period delay

Delay dah 10hari tp upt negative. 2 hari ni ada spotting besar duit 5 sen colour dark brown. Patut ke saya tunggu lagi atau jumpe doctor terus je?

5 Balas

sme laa..sy pun dh lbih 11hri lmbt..tpi neg..hri ni kluar spotting brown..pastu stop..tpi sakit kat area bontot.....xtw laa nk period ke ap..hmm..semoga ad rezeki untuk kita..aamin..

terus pergi klinik untuk check . certain orang kata awal kehamilan mmng akan ada spotting tapi lagi bagus pergi jumpa doc untuk make sure spotting apa ☺️

9mo ago

Ok tq ye. Harap2 ade rezeki kali ni…

klu sye, sye tggu je.. tggu klu period ke x.. sbb test upt negative so sye akan andaikn sye x preggy just period lmbt.. sblum nie period regular ke x?

9mo ago

hri tu awak check bpe hri lewat period? klu period regular, 4-5 hri lewat da terang da double line..

Boleh ke klinik tp kalau scan tak nampak apa2. Dan kalau upt klinik pun negative, i doubt yg doctor akan beri u duphaston

9mo ago

duphaston ubat kuat rahim

tunggu je lah, terus berdoa, jgn pernah terdetik kecewa