Najis bayi

Normal ke kalau baby umur sebulan lebih yg fully fm berak warna hijau mcm ni? Baby minum enfalac a+

Najis bayi
2 Balas

normal untuk baby yang minum susu formula, disebabkan iron dalam susu formula yang tak semua dapat diserap oleh bayi

boleh tlg kaburkan gambar tak? kesian kami yg baru lepas sahur ni, dgn morning sickness lg. mohon kerjasama ye. maaf

1y ago

dah kenapa sis ? dekat setting kan boleh adjust sndri nk blur ke tknk blur 😄 lagipun najis baby je pun .